Gluten-Free Pizza Dough
TM6 TM5

Gluten-Free Pizza Dough

3.3 (43 oceny)

Składniki

  • 2 tbsp extra virgin olive oil, plus 2 tsp to grease and brush, divided
  • 8 oz white rice flour, plus extra to dust
  • 4 oz tapioca starch
  • 2 oz potato starch
  • 2 tsp sugar
  • 1 tsp white vinegar
  • 1 tsp salt
  • 1 packet/envelope rapid rise yeast
  • 6 oz water
  • 1 large egg

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
3914.8 kJ / 935.7 kcal
Białko
12.6 g
Węglowodany
168.6 g
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Błonnik
3.9 g
Sód
1219.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy