Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Pizza Dough
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil plus 2 tsp to grease and brush, divided2 tbsp
-
white rice flour plus extra to dust8 oz
-
tapioca starch4 oz
-
potato starch2 oz
-
sugar2 tsp
-
white vinegar1 tsp
-
salt1 tsp
-
rapid rise yeast1 packet/envelope
-
water6 oz
-
large egg1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
1219.2 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
3914.8 kJ /
935.7 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
168.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-Free Baking Powder
5 min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1 godz. 20 min
Gluten-Free Seed Bread
1 godz. 15 min
Gluten-Free Banana Bread
55 min
Gluten-Free Herbed Pizza Crust
1 godz. 30 min
Gluten-Free Apple Fritters with Caramel Sauce
1 godz. 50 min
Gluten-Free Crepes
45 min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 godz. 45 min
Gluten-free Artisan Bread
2 godz. 30 min
Gluten Free Focaccia Bread
1 godz.
Gluten-Free Bread
1 godz. 50 min
Gluten free pita bread
1 godz. 15 min