Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g castraveți murați, tăiați bucăți
- 150 g ceapă, tăiată jumătăți
- 60 g unt, nesărat sau sărat
- 40 g zahăr
- 4 lingură cu vârf pudră de curry (40 g) (ex. pudră de curry de Zanzibar sau Madras)
- 1000 g pulpă de roșii, din conservă
- 500 g ketchup
- 70 g piure de roșii (concentrat)
- 2 lingurițe sare
- 2 lingurițe sambal oelek (20 g)
-
1
linguriță cu vârf concentrat pastă de carne
lub 1 cub de concentrat de carne (pentru 0,5 l) - 20 g oțet de fructe
- Wartości odżywcze
- na 1 borcan
- Kalorie
- 1680 kJ / 401 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 6.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă cremă de sparanghel
25min
Legume prăjite
10 Min
Lichior de caise
30min
Catifea albă
Brak ocen
Brioșe umplute cu înghețată
6 Std. 15 Min
Bufnițe din brânză
Brak ocen
Curry de miel gătit lent, cu cușcuș cu mentă și castraveți
Brak ocen
Ananas sous-vide
Brak ocen
Ras el Hanout
15 Min
Manhattan
Brak ocen
Gem de fructe tradițional
55p
Biscuiți cu portocale
2u. 10min