Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 hrušky, oloupané, napůl, bez jádřince
- 40 gramů loupaných vlašských ořechů
- 200 gramů čerstvého sýru, např. lučina
- 3 čajové lžičky sladké červené papriky, plus na posypání
- 1 špetka soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 13.1 g
- Błonnik
- 6.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Datlovo-sýrová paštika
5 dk
Sýrové mističky se salátem z červené řepy
40 dk
Velikonoční čokoládovo-karamelový koláč s ořechy
1h 40min
Bramborový salát s červenou řepou
40 dk
Carpaccio z červené řepy
Keine Bewertungen
Pohankové krekry s černuchou
1sa
Libanonské placky
3 Std. 20 Min
Směs koření dukkah
Keine Bewertungen
Sticky toffee moučník
1sa
Kokosovo-pistáciové kostky
1 Std. 5 Min
Čokoládové trojhránky s lesními plody
50 dk
Terina s kachními játry a portským vínem
Keine Bewertungen