Urządzenia i Akcesoria
Floating Islands
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
-
milk450 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
sugar70 g
-
vanilla sugar, homemade15 g
Meringue Islands
-
sugar30 g
-
egg whites from medium eggs6
-
fine sea salt1 pinch
-
liquid caramel (opcjonalnie) (see tip)30 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled (opcjonalnie) chopped25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
887 kJ /
212 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Emmental Gougères
50 Min
Crêpes Suzette
35 Min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Keine Bewertungen
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Frangipane Cake
1 Std. 45 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Salmorejo
10 Min
Béarnaise Sauce
15 Min
Floating islands
40 Min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min