Urządzenia i Akcesoria
Polenta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
water3200 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fine sea salt2 Tbsp
-
polenta800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1778.9 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
1691.9 kJ /
404.8 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
76.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Brak ocen
Polenta with Rich Meat Ragu
1 godz. 10 min
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1 godz. 15 min
Tzatziki
20 min
Browned Turkey Strips
15 min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Peas with ham
30 min
Polenta
1 godz.
Dill and feta flatbread
1 godz. 20 min
Apple strudel
1 godz. 45 min
Leftover Vegetable Houmous
10 min
Semolina Custard Dessert Pots
20 min