Urządzenia i Akcesoria
Fruit Sauce (Coulis)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
fresh fruit (e.g. berries, mangoes), room temperature, cut in pieces as needed (see tip)250 g
-
caster sugar adjust to taste (see tip)75 g
-
lemon juice15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2.1 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
385.5 kJ /
92.2 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 godz.
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Berry Curd
20 min
Lemon Curd
20 min
Caramel Sauce
1 godz. 30 min
Individual Eton Mess Cheesecakes
3 godz. 15 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Whipped Cream
10 min
Lemon Curd
1 godz.
Béchamel Sauce
15 min
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1 godz.