Urządzenia i Akcesoria
朝鲜蓟通心卷佐番茄酱汁
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 人份
Składniki
-
帕玛森奶酪 切块 (2-3 厘米)140 克
-
烟熏乳酪 (如:smoked scamorza, smoked Edam cheese),切块 (4-5 厘米)200 克
内馅
-
蒜头1 瓣
-
特级初榨橄榄油20 克
-
300 克 朝鲜蓟心,罐装朝鲜蓟心300 克
-
白葡萄酒100 克
-
特级初榨橄榄油 多备一些涂抹用
-
里考塔乳酪(ricotta cheese)100 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
盐5 克
-
现磨黑胡椒粉2 小撮
-
干制意大利鸡蛋卷面 (约180克)16 个
-
特级初榨橄榄油 多备一些 涂抹用
番茄酱汁
-
西芹 切块40 克
-
洋葱30 克
-
胡萝卜 切块40 克
-
蒜头1 瓣
-
400 克 熟番茄罐头番茄400 克
-
水200 克
-
糖1 小撮
-
盐1 茶匙
-
现磨黑胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
39 g
Kalorie
2997 kJ /
715 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
12.2 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蒸滋味,轻松享
72 Przepisy
Chiny
Chiny