Urządzenia i Akcesoria
半熟巧克力蛋糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
巧克力 剝碎200 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化160 克
-
蛋 (約4顆)240 克
-
冰糖粉80 克
-
中筋麵粉 先以篩網過篩80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15.5 g
Kalorie
3374 kJ /
807 kcal
Tłuszcz
60.7 g
Błonnik
7.5 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味甜點的秘密
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan