吉士條麵包

吉士條麵包

4.9 45 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
10 個

Składniki

  • 牛奶
    280 克
  • 60 克
  • 乾酵母粉
    1 茶匙
  • 高筋麵粉
    500 克
  • 奶粉
    40 克
  • 帕瑪森起士粉
    10 克
  • 1 茶匙
  • 1 顆
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    50 克
  • 美乃滋 (市售或自製)
    60 克
  • 比薩起士絲
    40 克
  • 乾燥巴西利 (opcjonalnie)
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 12.2 g
Kalorie 1516 kJ / 362 kcal
Tłuszcz 14.5 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 46.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...