Urządzenia i Akcesoria
澳門豬仔包
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 個
Składniki
-
牛奶185 克
-
糖25 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉180 克
-
中筋麵粉120 克
-
鹽½ 茶匙
-
油30 克
-
水 少許
-
奶油 室溫軟化30 克
-
煉乳20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
15.9 g
Kalorie
2053.8 kJ /
491.4 kcal
Tłuszcz
21.7 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
58.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
港澳吃吃喝喝
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan