Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g de azúcar refinada
- 180 g de claras de huevo, a temperatura ambiente (aprox. 6 piezas)
- 1 cdita de cremor tártaro
- 300 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 2 cdas de azúcar glass
- ½ cdita de vainilla
- 100 g de chocolate semi amargo, en trozos
- frutos rojos variados, frescos, los necesarios para decorar
- hojas de hierbabuena, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1155 kJ / 275 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
El mejor pastel de chocolate
1小时
Pasta choux
2 Std.
Salsa holandesa
15 Min
Curd de limón TM6
20 Min
La Pavlova despeinada
4u.
Crema batida
10min
Merengue italiano
20 Min
Tarta de pera y almendra
25min
Alfajores
1 Std. 30 Min
Tarta de chocolate blanco con frambuesas
2 Std.
Crema batida insuperable
30min
Pasta quebrada
5 dk