Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 片 帶皮鴨胸 (約250克)
- ¾ 茶匙 黑胡椒粉
- ¾ 茶匙 乾燥百里香
- 1 茶匙 蜂蜜, 需多備一些
- 2 ½ 茶匙 橄欖油
- 2000 克 水
- 100 克 紫洋蔥, 切長條
- 40 克 紅甜椒, 切長條
- 40 克 黃甜椒, 切長條
- 40 克 小黃瓜, 切長條
- 40 克 蘆筍, 切去底部較硬的部份
- ½ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1566 kJ / 375 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 2 g