Urządzenia i Akcesoria
马来西亚网状卷饼
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 人份
Składniki
马来西亚网状卷饼
-
低筋面粉200 克
-
水100 克
-
椰浆140 克
-
蛋1 颗
-
盐¼ 茶匙
-
姜黄粉½ 茶匙
-
橄榄油 煎饼用2 茶匙
咖喱鸡
-
橄榄油20 克
-
紫洋葱 切丝100 克
-
油咖喱20 克
-
鸡 洗净,切小块500 克
-
水150 克
-
椰浆250 克
-
淡奶 三花淡奶150 克
-
盐1 茶匙
-
咖喱粉2 茶匙
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
22.2 g
Kalorie
2458 kJ /
587 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
63.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食遍亚洲
10 Przepisów
Chiny
Chiny