Urządzenia i Akcesoria
意式大虾荞麦饭
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蒜头1 瓣
-
白洋葱 切块100 克
-
橄榄油½ 汤匙
-
生明虾250 克
-
干月桂叶1 片
-
荞麦185 克
-
水600 克
-
新鲜牛至2 片
-
番茄干 切薄片10 克
-
干燥罗勒1 小撮
-
干牛至叶1 小撮
-
海盐 依个人口味调整适量
-
胡椒粉 依个人口味调整适量
-
红辣椒粉 (opcjonalnie) 依个人口味调整适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
14.5 g
Kalorie
1337 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny