Urządzenia i Akcesoria
薄巧克力蛋糕
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
20 块
Składniki
牛奶巧克力甘纳许
-
鱼胶片 (2克/片)和放冰水的容器2 片
-
稀奶油75 克
-
牛奶巧克力 切块130 克
-
细砂糖50 克
饼干
-
蛋4 颗
-
盐½ 茶匙
-
黑巧克力 切块90 克
-
牛奶巧克力 无糖的,切块40 克
-
黄油20 克
-
水500 克
装饰
-
巧克力刨花片 白巧克力或牛奶巧克力适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块
Białko
2.5 g
Kalorie
507 kJ /
121 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙滋味
66 Przepisów
Chiny
Chiny