Feigensenf

Feigensenf

4.2 175 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Schraubgläser

Składniki

  • getrocknete Feigen obere und untere Deckel entfernt, geviertelt
    350 g
  • Apfelsaft
    200 g
  • Dijon-Senf scharf
    200 g
  • Balsamico, hell nach Geschmack
    1 - 2 EL
  • Salz
    1 Prise

Wartości odżywcze na 1 Schraubglas

Kalorie 622 kcal / 2606 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 116 g
Błonnik 17.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...