Feigensenf

Feigensenf

4.2 182 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Schraubgläser

Składniki

  • getrocknete Feigen obere und untere Deckel entfernt, geviertelt
    350 g
  • Apfelsaft
    200 g
  • Dijon-Senf scharf
    200 g
  • Balsamico, hell nach Geschmack
    1 - 2 EL
  • Salz
    1 Prise

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Schraubglas

Białko 12 g
Kalorie 2606 kJ / 622 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 17.9 g
Węglowodany 116 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...