Pan integral de espelta y centeno
TM6 TM5

Pan integral de espelta y centeno

4.5 (360 ocen)

Składniki

  • 350 g de agua mineral
  • 500 g de harina de espelta integral
  • 100 g de harina de centeno integral
  • 1 sobre de levadura de panadería deshidratada
    lub 20 g de levadura prensada fresca desmenuzada
  • 7 g de sal

Wartości odżywcze
na 1 rebanada
Kalorie
539 kJ / 128 kcal
Białko
5.4 g
Węglowodany
26.8 g
Tłuszcz
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Błonnik
4.2 g
Sód
221.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy