Urządzenia i Akcesoria
Frappè lamponi e tofu (vegan)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 bottiglie
Składniki
-
100 g di cubetti di ghiaccio
-
400 g di lamponi freschi
-
200 g di tofu a pezzi
-
250 g di gelato di soia alla vaniglia
-
30 g di zucchero di canna
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bottiglia
Białko
10.4 g
Kalorie
1017 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
7.5 g
Węglowodany
32.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
L'arte nel bicchiere
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Frullato di mirtilli e muesli
10 min
Granita alla menta
10 min
Frullato di fragole
15 min
Frappè di fragole
5 min
Frappè fragole e banana
10 min
Bevanda ai frutti di bosco
15 min
Milkshake biscotti e fragole
40 min
Frullato di lamponi
10 min
Succo alle fragole, rucola e crescione
7 min
Frappè mango e uva
15 min
Frappè fragole e frutti di bosco
10 min
Frappè yogurt e biscotti
10 min