Urządzenia i Akcesoria
Zámecké rizoto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porce
Składniki
-
50 gramů cibule na čtvrtky
-
20 gramů másla
-
10 gramů olivového oleje
-
320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
50 gramů bílého vína
-
20 gramů hříbků, sušených namočených na 10 minut ve vlažné vodě a vymačkaných
-
700 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty1 čajová lžička soli
-
120 gramů šunky na kousky
-
50 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
40 gramů parmazánu, strouhaného
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
16.4 g
Kalorie
2133 kJ /
509 kcal
Tłuszcz
17.9 g
Błonnik
1.05 g
Węglowodany
69.63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Milánské rizoto
30 Min
Tagliatelle se šunkou a žampióny
20 Min
Houbovo-smetanová omáčka
30 Min
Těstoviny penne s houbami
35 Min
Rizoto s uzeným sýrem
35 Min
Rizoto s houbami a špenátem
55 Min
Rizoto se salsicciou a hráškem
40 Min
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50 Min
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22 Min
Kuře v krémové hořčičné omáčce
40 Min
Houbové rizoto
40 Min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 Min