Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů cibule, na čtvrtky
- 20 gramů másla
- 10 gramů olivového oleje
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů bílého vína
- 20 gramů hříbků, sušených, namočených na 10 minut ve vlažné vodě a vymačkaných
- 700 gramů vody
-
1
čajová lžička soli
lub 1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty - 120 gramů šunky, na kousky
- 50 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 40 gramů parmazánu, strouhaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2133 kJ / 509 kcal
- Białko
- 16.4 g
- Węglowodany
- 69.63 g
- Tłuszcz
- 17.9 g
- Błonnik
- 1.05 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Žampiónová omáčka s Nivou
20min
Houbovo-smetanová omáčka
30min
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35min
Špenátové rizoto
30min
Těstoviny orzo s lososem a špenátem
40min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30min
Rizoto s uzeným sýrem
35min
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45min
Kuře s těstovinami orzo a pestem
30min
Houbová smaženice
20min
Těstoviny penne s houbami
35min
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50 Min