Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 1 polévková lžíce oleje
- 2 čajové lžičky gulášového koření
- 30 gramů rajčatového protlaku
- 2 čajové lžičky soli, plus extra na dochucení
- 700 gramů hovězího masa na guláš, na malé kostky
- 700 gramů horké vody
-
2
čajové lžičky masové dochucovací pasty
lub 2 kostky masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5 l) - 400 gramů hnědých žampiónů, čerstvých, na čtvrtky nebo na plátky
- 35 gramů hladké mouky
- 150 gramů červeného vína
- 70 gramů brusinkového džemu nebo kompotu
- pepř černý, mletý, na dochucení
- chilli, mleté, na dochucení
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1101 kJ / 263 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gulášová polévka s čerstvou paprikou
1h 35 min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1h 20 min
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2hod. 30min
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2 Std. 20 Min
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2 Std. 45 Min
Hovězí Stroganoff
35 min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Kynuté bramborové koblížky s uzeným masem
2 Std. 20 Min
Gulášová polévka se zeleninou
1h 15 min
Klasický maďarský guláš
1h 45min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min