Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 45 g de ajo, italiano, pelado
- 60 g de aceite de oliva
- 350 g de jitomate, cortado en cuartos
- 2 pizcas de orégano seco
- 1 rama de albahaca
- ½ cdita de sal fina
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 2835 kJ / 675 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 61 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Puré de jitomate básico
35min
Salsa de jitomate
40min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35min
Salsa martajada
50min
Pasta al poblano
35min
Pollo con mole TM6
1h
Pan de caja blanco
2h
Salsa de jitomate
35min
Salsa cátsup
25min
Chamoy
20min
Salsa roja de molcajete
10min