
Urządzenia i Akcesoria
Teigtaschen mit Rindfleisch und Gemüse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 Stück
Składniki
Teig
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten550 g
-
Butter kalt, in Stücken140 g
-
Schweineschmalz kalt, in Stücken130 g
-
Salz½ TL
-
Wasser kalt160 g
Füllung und Fertigstellung
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Petersilie abgezupft½ Bund
-
Rindergulasch400 g
-
Porree in Ringen (ca. 5 mm)150 g
-
Möhren in Würfeln (1 cm)150 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Butter80 g
-
Ei verquirlt1
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
685 kcal /
2866 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
52 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Auf die Hand!
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy