Urządzenia i Akcesoria
Terina z rajčat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
8 porcí
Składniki
-
1000 gramů rajčat
-
130 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
40 gramů olivového oleje
-
10 gramů jablečného octa
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka čerstvě mletého černého pepře
-
½ kostky zeleninového bujónu
-
100 gramů vody
-
1 čajová lžička oregana, čerstvého
-
8 plátků želatiny v prášku
-
mozzarella na ozdobu
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
2.63 g
Kalorie
359 kJ /
85 kcal
Tłuszcz
5.45 g
Błonnik
2.16 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Brak ocen
Profiterolky s hráškovým krémem
2 godz.
Citrónový sorbet
8 godz. 30 min
Zabaione
15 min
Krevetové máslo
Brak ocen
Limoncello
192 godz. 30 min
Salsa s chilli a ananasem
Brak ocen
Citrónový sorbet
8 godz. 35 min
Caipiroska
5 min
Oplatkové košíčky na zmrzlinu
Brak ocen
Francouzské máslo Montpellier
Brak ocen
Bílá čokoládová zmrzlina s čerstvým sýrem
12 godz.