Urządzenia i Akcesoria
Terina z rajčat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
8 porcí
Składniki
-
1000 gramů rajčat
-
130 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
40 gramů olivového oleje
-
10 gramů jablečného octa
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka čerstvě mletého černého pepře
-
½ kostky zeleninového bujónu
-
100 gramů vody
-
1 čajová lžička oregana, čerstvého
-
8 plátků želatiny v prášku
-
mozzarella na ozdobu
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
2.63 g
Kalorie
359 kJ /
85 kcal
Tłuszcz
5.45 g
Błonnik
2.16 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Dýňové půlměsíčky s tomatovým dipem
1 godz.
Pomalu vařené hrušky na červeném víně
Brak ocen
Créme brulée
1 godz. 50 min
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
1 godz. 50 min
Francouzské máslo Montpellier
Brak ocen
Kachní paštika s olivami
2 godz. 40 min
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Brak ocen
Hovězí na tamarindu s rýží
1 godz.
Zmrzlina z lískových oříšků
12 godz. 45 min
Zabaione
15 min
Espresso martini
5 min
Tiramisu
5 godz. 20 min