Urządzenia i Akcesoria
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 porce
Składniki
-
40 gramů parmazánu na kousky (2–3 cm)
-
1 snítka čerstvé petržele omyté a okapané
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
-
2 stroužky česneku
-
320 gramů těstovin tenkých, spaghettini
-
400 gramů cherry rajčat napůl
-
1 čajová lžička soli
-
1 snítka čerstvé bazalky umyté a okapané
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
13.35 g
Kalorie
1867 kJ /
446 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Błonnik
3.93 g
Węglowodany
64.55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Špagety all'Amatriciana
30 Min
Špagety s chřestovou omáčkou (TM7)
55 Min
Tacos se zeleninou a fazolemi kidney beans
Keine Bewertungen
Lososový sendvič s avokádem a mrkvovými hranolky v těstíčku
4 Std.
Salát s kozím sýrem a kešu
25 Min
Špenátový salát s mandlemi a kuřetem
20 Min
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35 Min
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1 Std. 15 Min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 Min
Caipiroska
5 Min
Pikantní sicilské špagety
30 Min
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce (TM7)
30 Min