Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 gramů kachních jater, tučných (foie gras), rozdělených na 8 plátků
- 40 gramů portského vína
- 3 špetky bylinkové soli
- 120 gramů šalotky, napůl
- 100 gramů cibule, napůl
- 2 stonek čerstvého tymiánu
- 1 svazek čerstvé petržele
- 10 gramů soli
- 3 špetku bílého pepře, mletého
- 1 vejce
- 500 gramů mletého masa, míchaného, vepřového a hovězího
- 500 gramů míchané mleté maso, vepřové a hovězí (např. vepřového a telecího)
- 8 bobkových listů, čerstvých
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1330 kJ / 320 kcal
- Białko
- 22.4 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Tłuszcz
- 23.8 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Velikonoční králičí paštika
1 Std. 25 Min
Čokoládový dortík s chilli
13 Std.
Portugalské koblížky (BOLAS DE PORTUGAL)
2 godz. 10 min
Bengálský jogurtový dezert Bhapa doi
Brak ocen
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1 Std. 10 Min
Hruškový moučník s portským vínem a mandlemi
1 Std. 5 Min
Vinná marináda
Brak ocen
Zázvorovo-banánový pudink
1 Std. 5 Min
Slezské pirohy se škvarky a česnekem
45 Min
Pomerančový punč
10 min
Horké likérové potěšení
15 min
Sýrová pomazánka Almogrote
1 Std.