Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 gramů kachních jater, tučných (foie gras), rozdělených na 8 plátků
- 40 gramů portského vína
- 3 špetky bylinkové soli
- 120 gramů šalotky, napůl
- 100 gramů cibule, napůl
- 2 stonek čerstvého tymiánu
- 1 svazek čerstvé petržele
- 10 gramů soli
- 3 špetku bílého pepře, mletého
- 1 vejce
- 500 gramů mletého masa, míchaného, vepřového a hovězího
- 500 gramů míchané mleté maso, vepřové a hovězí (např. vepřového a telecího)
- 8 bobkových listů, čerstvých
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1330 kJ / 320 kcal
- Białko
- 22.4 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Tłuszcz
- 23.8 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bylinkový olej
2 Std. 5 Min
Řezy Tiramisu
1sa
Oplatkové košíčky na zmrzlinu
Brak ocen
Francouzské máslo Montpellier
Brak ocen
Sýrová panna cotta s přelivem z ředkvičkových listů
5 Std. 20 Min
Hrušky s ořechovo-sýrovou pěnou
Brak ocen
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22 min
Zeleninová kapsa
45 dk
Zabaione
15 dk
Maková pěna s malinovou omáčkou
7 Std.
Irská káva
20 dk
Jablka v páře s omáčkou sabayon
40 dk