Urządzenia i Akcesoria
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz.
12 porcí
Składniki
-
2 stroužky česneku
-
50 gramů šalotky
-
½ čajové lžičky sušeného tymiánu½ čajové lžičky tymiánových listů, čerstvých
-
100 gramů kešu oříšků, nesolených100 gramů pistáciových oříšků, neslaných, loupaných
-
300 gramů vepřové krkovice na kousky (2 cm)
-
400 gramů bažantího masa, bez kostí a kůže prsou, na kousky
-
2 polévkové lžíce koňaku armagnacu
-
2 čajové lžičky soli
-
2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
12 g
Kalorie
928 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Maso s vůní Francie
9 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Brak ocen
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15 min
Irská káva
20 min
Bylinkový olej
2 godz. 5 min
Směs na pečení chleba s rajčaty a bylinkami
10 min
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2 godz. 20 min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22 min
Sýrové rolky á la Fornetti
45 min
Smetanová rebarborová zmrzlina
36 godz. 25 min
Veganské sádlo
3 godz. 15 min
Vitello tonato
2 godz.
Holandská omáčka
15 min