Drůbeží terina s citrónem a tymiánem

Drůbeží terina s citrónem a tymiánem

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 24 godz.
10 porcí

Składniki

Kuře a marináda
  • 1 citrón nejlépe bio (šťáva a kůra)
  • 20 gramů oleje
  • 4 snítky čerstvého tymiánu
  • 1 bobkový list, sušený
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • 1200 gramů kuřecích prsou, bez kostí na nudličky (3 mm široké)
    1200 gramů krůtích plátků, na nudličky (3 mm široké)
Nádivka
  • 60 gramů šalotky
  • 100 gramů mrkve na kolečka
  • 15 gramů olivového oleje
  • 1 čajová lžička čerstvé petržele nasekané nadrobno
  • 400 gramů smetany, 35% tuku
  • 2 vejce
  • 30 gramů pistácií, nesolených, vyloupaných
  • 1 ½ čajová lžička soli
  • ½ čajová lžička pepře, černého, mletého

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 29.9 g
Kalorie 1495 kJ / 359 kcal
Tłuszcz 24.6 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...