Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kuře a marináda
- 1 citrón, nejlépe bio (šťáva a kůra)
- 20 gramů oleje
- 4 snítky čerstvého tymiánu
- 1 bobkový list, sušený
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
1200
gramů kuřecích prsou, bez kostí, na nudličky (3 mm široké)
lub 1200 gramů krůtích plátků, na nudličky (3 mm široké)
Nádivka
- 60 gramů šalotky
- 100 gramů mrkve, na kolečka
- 15 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička čerstvé petržele, nasekané nadrobno
- 400 gramů smetany, 35% tuku
- 2 vejce
- 30 gramů pistácií, nesolených, vyloupaných
- 1 ½ čajová lžička soli
- ½ čajová lžička pepře, černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1495 kJ / 359 kcal
- Białko
- 29.9 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 24.6 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baleárská omáčka
15 min
Pastelera de choclo (kukuřičný nákyp)
Nenhuma avaliação
Cop s tuňákem
1h 40min
Zabaione
15 min
Krabí balíčky
Nenhuma avaliação
Vepřová terina se sušeným ovocem
Nenhuma avaliação
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5h 30min
Paštika s tuňákem a lososem
12h 10 min
Kávová granita s pomerančovou kůrou
Nenhuma avaliação
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Nenhuma avaliação
Citrónový sorbet se sektem
8h
Karpatka
4u. 30min