Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater

Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater

Brak ocen
Przygotowanie 3 godz.
Czas całkowity 24 godz.
8 porcí

Składniki

  • 200 gramů telecího masa, na kousky, bez kostí a kůže
  • 150 gramů vepřové krkovice na kousky (nebo vepřový krk)
  • 300 gramů vepřové plece na kousky
  • 400 gramů kachních prsou, bez kůže
  • 300 gramů kachních jater, tučných
  • 50 gramů koňaku
  • 4 špetky soli
  • 5 špetek pepře, černého, mletého
  • 2 polévkové lžíce octa
  • 4 špetky muškátového oříšku, mletého
  • 2 špetky mleté skořice
  • 2 bobkové listy, sušené
  • 1 stonek čerstvého tymiánu

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porce

Białko 30.8 g
Kalorie 1805 kJ / 434 kcal
Tłuszcz 29.5 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...