Urządzenia i Akcesoria
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Przygotowanie 3 godz.
Czas całkowity 24 godz.
8 porcí
Składniki
-
200 gramů telecího masa, na kousky, bez kostí a kůže
-
150 gramů vepřové krkovice na kousky (nebo vepřový krk)
-
300 gramů vepřové plece na kousky
-
400 gramů kachních prsou, bez kůže
-
300 gramů kachních jater, tučných
-
50 gramů koňaku
-
4 špetky soli
-
5 špetek pepře, černého, mletého
-
2 polévkové lžíce octa
-
4 špetky muškátového oříšku, mletého
-
2 špetky mleté skořice
-
2 bobkové listy, sušené
-
1 stonek čerstvého tymiánu
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
30.8 g
Kalorie
1805 kJ /
434 kcal
Tłuszcz
29.5 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Maso s vůní Francie
9 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Lososové burgery
30 min
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20 min
Ořechové briošky
1 godz. 30 min
Artyčokový dip s tofu
10 min
Salsa s chilli a ananasem
Brak ocen
Mandlové cihličky s olivami
Brak ocen
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2 godz. 40 min
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
1 godz. 40 min
Milkshake s čokoládovým brownies
35 min
Limetkovo - zázvorová pěna
Brak ocen
Sněhová cesta
6 min
Jehněčí klobása
3 godz. 30 min