Wersje kompatybilne
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů telecího masa, na kousky, bez kostí a kůže
- 150 gramů vepřové krkovice, na kousky (nebo vepřový krk)
- 300 gramů vepřové plece, na kousky
- 400 gramů kachních prsou, bez kůže
- 300 gramů kachních jater, tučných
- 50 gramů koňaku
- 4 špetky soli
- 5 špetek pepře, černého, mletého
- 2 polévkové lžíce octa
- 4 špetky muškátového oříšku, mletého
- 2 špetky mleté skořice
- 2 bobkové listy, sušené
- 1 stonek čerstvého tymiánu
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1805 kJ / 434 kcal
- Białko
- 30.8 g
- Węglowodany
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 29.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beer Mojito
5 Min
Jahodový koktejl se sektem a slanými mini cheesecaky
3h 40min
Mango lasi pralinky
Brak ocen
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30 Min
Tvarohová pomazánka s pečenými banány
20 min
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Brak ocen
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10 min
Milkshake s chutí jablečného koláče
30 Min
Hruškový sen
5 Min
Dip z jablečného pyré a křenu
Brak ocen
Malinové suflé s anglickým krémem (bez lepku)
Brak ocen
Čokoládovo-oříškový milkshake
10 min