Urządzenia i Akcesoria
Hazlenut and Sunflower Spread
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 10 min
350 g
Składniki
-
water250 g
-
sunflower seeds100 g
-
blanched hazelnuts toasted200 g
-
fine sea salt (or see variation for sweet version)1 pinch
-
lemon juice only½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
14 g
Kalorie
2327 kJ /
556 kcal
Tłuszcz
53 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cereal and fruit purée
20 min
Spinach and Carrot Muffins
1 godz.
Baked Oatmeal Niçoise
40 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1 godz. 10 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Baked spinach and eggs
35 min
Polenta Cake
1 godz.
Oat Pancakes with Peanut Milk
8 godz. 55 min
Vegan Burger
5 godz.
Kiwi and Raspberry Chia Pudding (No Added Sugar)
4 godz. 15 min