Urządzenia i Akcesoria
意式青豆泥烩饭配鹅肝
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
帕玛森奶酪(Parmesan cheese) 切块,3厘米80 克
青豆泥
-
白洋葱25 克
-
黄油20 克
-
冷冻豌豆 解冻300 克
-
鸡高汤220 克
烩饭
-
白洋葱25 克
-
黄油60 克
-
意大利烩饭专用米320 克
-
干白葡萄酒60 克
-
鸡高汤650 克
-
冷冻豌豆 解冻并去皮40 克
-
盐1 茶匙
波特酒酱汁
-
波特酒300 克
-
黄油30 克
组合
-
鹅肝4 块
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1211.5 mg
Białko
28.7 g
Kalorie
3673 kJ /
938.5 kcal
Tłuszcz
39.3 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
96.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家庭小酒馆
15 Przepisów
Chiny
Chiny
浪漫七夕
6 Przepisów
Chiny
Chiny