意式青豆泥烩饭配鹅肝

意式青豆泥烩饭配鹅肝

5.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 帕玛森奶酪(Parmesan cheese) 切块,3厘米
    80 克
青豆泥
  • 白洋葱
    25 克
  • 黄油
    20 克
  • 冷冻豌豆 解冻
    300 克
  • 鸡高汤
    220 克
烩饭
  • 白洋葱
    25 克
  • 黄油
    60 克
  • 意大利烩饭专用米
    320 克
  • 干白葡萄酒
    60 克
  • 鸡高汤
    650 克
  • 冷冻豌豆 解冻并去皮
    40 克
  • 1 茶匙
波特酒酱汁
  • 波特酒
    300 克
  • 黄油
    30 克
组合
  • 鹅肝
    4 块

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1211.5 mg
Białko 28.7 g
Kalorie 3673 kJ / 938.5 kcal
Tłuszcz 39.3 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 7.3 g
Węglowodany 96.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...