Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho de café
- mantequilla sin sal, blanda para engrasar
- 220 g de mantequilla sin sal, blanda y en trozos
- 220 g de azúcar morena
- 4 huevos
- 50 g de café preparado, frío
-
40
g de caramelo líquido
lub 40 g de jarabe dorado - 220 g de harina para hot cakes
- ¼ cucharadita de polvo para hornear
Relleno de capuchino
- 300 g de azúcar refinada
- 150 g de mantequilla, blanda, en trozos
- 20 g de leche
- 95 g de café preparado, frío
- 1 cucharada de cocoa en polvo, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 10 rebanadas
- Kalorie
- 24493.2 kJ / 5854 kcal
- Białko
- 50.7 g
- Węglowodany
- 709.9 g
- Tłuszcz
- 323.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 197.8 g
- Błonnik
- 7.9 g
- Sód
- 3175.5 mg
Alternatywne przepisy
Galletas corazón
1h
Betún de queso crema
5min
El mejor pastel de chocolate
1h
Pastel de zanahoria
1h 30min
Pastel party-pops
2 Std. 10 Min
Pastel de cajeta
1h 10min
Pastel de chocolate con pan de jengibre
1h 40min
Pastel tropical
2 Std. 40 Min
Pastel de chocolate, zanahoria y piña
2h 20min
Galletas de cocoa decoradas
1 godz. 45 min
Pay de queso
6 godz.
Galletas con chocolate y café
30 min