
Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Macarons
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 25 godz. 30 min
40 pieces
Składniki
Chocolate Ganache
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets120 g
-
double cream110 g
-
unsalted butter soft25 g
Macarons
-
caster sugar250 g
-
blanched almonds140 g
-
cornflour20 g
-
cocoa powder15 g
-
egg whites separated the previous day3
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
80 kcal /
334 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gifts
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia