Pink and White Macarons
TM6 TM5

Pink and White Macarons

2.3 (68 ocen)

Składniki

Pink Macarons

  • 150 g caster sugar
  • 75 g ground almonds
  • 2 egg whites, from large eggs
  • food colouring paste, pink, as desired

White Chocolate Buttercream Filling

  • 60 g white chocolate, small pieces or callets
  • 150 g icing sugar
  • 70 g unsalted butter, soft

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
362 kJ / 87 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
11.8 g
Tłuszcz
3.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy