Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pink Macarons
- 150 g caster sugar
- 75 g ground almonds
- 2 egg whites, from large eggs
- food colouring paste, pink, as desired
White Chocolate Buttercream Filling
- 60 g white chocolate, small pieces or callets
- 150 g icing sugar
- 70 g unsalted butter, soft
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 362 kJ / 87 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
White Chocolate Mini Cheesecakes
4h 40min
Chocolate Macarons
25h 30 min
White Chocolate Cheesecake
16h
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Profiteroles
2h 15 min
Triple Chocolate Layer Cake
2h 30min
Tri-Coloured Cupcakes
1h 30min
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3h 50min
Mini Choux with Strawberries
2h 10min
Easter Eggs
2h 30min
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
25 Std. 40 Min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h