Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pink Macarons
- 150 g caster sugar
- 75 g ground almonds
- 2 egg whites, from large eggs
- food colouring paste, pink, as desired
White Chocolate Buttercream Filling
- 60 g white chocolate, small pieces or callets
- 150 g icing sugar
- 70 g unsalted butter, soft
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 362 kJ / 87 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Triple Chocolate Layer Cake
2j 30 menit
Buttercream Icing
10 min
Cheesy Crust Pizza
2 godz. 20 min
Sponge Cake
1h 50min
Ombre Cake
2j 10 menit
Cake Pops
2j
Meringue Ghosts
12h 25min
Eggnog Ice Cream
10 Std. 50 Min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40 min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2h 40 min
Mocha Cake
2j 5 menit
Chocolate Macarons
25 Std. 30 Min