Urządzenia i Akcesoria
Pink and White Macarons
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
30 pieces
Składniki
Pink Macarons
-
caster sugar150 g
-
ground almonds75 g
-
egg whites from large eggs2
-
food colouring paste pink, as desired
White Chocolate Buttercream Filling
-
white chocolate small pieces or callets60 g
-
icing sugar150 g
-
unsalted butter soft70 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1 g
Kalorie
362 kJ /
87 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sweet
80 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2h 10min
Dalgona Coffee
10min
Sponge cake
1h 50min
Caramel Monster Mud Dip
15min
Sponge Cake
1h 50min
Profiteroles
2h 15min
Vanilla Bean Marshmallows
2h 15min
Ombre Cake
2h 10min
Chocolate Macarons
25h 30min
Molten Caramel Centre Muffins
25min
Baked Doughnuts
1h
Marshmallow Milk
10min