
Urządzenia i Akcesoria
Sauce Ungarischer Art
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Petersilie ohne Stiele1 Bund
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Öl30 g
-
Paprika rosenscharf1 TL
-
rote Paprika in Stücken400 g
-
Tomaten geviertelt300 g
-
Tomatenmark40 g
-
Mehl40 g
-
Wasser300 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Mais aus der Dose, abgetropft50 g
-
Silberzwiebeln abgetropft50 g
-
Zucker½ TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer½ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
94 kcal /
393 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Frühlingsküche
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy