Urządzenia i Akcesoria
Kartoffelcremesuppe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 Portionen
Składniki
-
Möhren in Stücken200 g
-
Porree in Ringen200 g
-
Schinkenspeckwürfel100 g
-
Butter30 g
-
Kartoffeln in Stücken500 g
-
700 g Geflügelbrühe, flüssig (siehe Tipp)Fleischbrühe, flüssig (siehe Tipp)700 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Sahne300 g
-
Muskat2 Prisen
-
Petersilie gehackt2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1248 kJ /
298 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pirates Cooking
63 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kartoffel-Kräuter-Suppe
45min
Frische Tomatensuppe
30min
Erbsencremesuppe
30min
Kohlrabi-Kartoffel-Cremesuppe
45min
Möhrencremesuppe mit Wiener Würstchen
30min
Schnelle Tomatencremesuppe
30min
Kohlrabi-Kartoffel-Suppe
50min
Erbsen-Cremesuppe
40min
Blumenkohlcremesuppe mit Brokkoli
45min
Gelbe Paprikacremesuppe
25min
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe
40min
Champignon-Rahmsuppe
35min