Urządzenia i Akcesoria
草莓奶油挞
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 个
Składniki
挞皮
-
黄油 适量,涂抹用
-
低筋面粉 适量,撒粉用
-
低筋面粉300 克
-
黄油 冷冻,切块120 克
-
糖40 克
-
水80 克
-
盐1 小撮
内馅
-
草莓果酱60 克
-
糖90 克
-
凝乳酪,含脂量20%(curd cheese)250 克
-
马斯卡彭乳酪250 克
-
柠檬汁30 克
-
草莓 一切四,如是大草莓一切八350 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Białko
10 g
Kalorie
2258 kJ /
540 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食在德国
9 Przepisów
Chiny
Chiny