Urządzenia i Akcesoria
Carbonara-Nudel-Nester
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
12 Stück
Składniki
-
Parmesan in Stücken40 g
-
Wasser1200 g
-
Salz2 ½ TL
-
Spaghetti200 g
-
Butter zum Einfetten
-
Bacon quer halbiert12 Scheiben
-
Eier3
-
Saure Sahne200 g
-
Milch50 g
-
Schnittlauch (opcjonalnie) in Röllchen½ Bund
-
Pfeffer½ TL
-
Muskat2 Prisen
-
Cherry-Tomaten halbiert12
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
7 g
Kalorie
1016 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2016
28 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Badischer Flammkuchen
1 godz.
Scones mit Camembert und Trauben
40 min
Nudelnester im Filoteig
1 godz. 20 min
Frittata italiana
20 min
Ravioli alla napoletana
1 godz.
Gemüsereis mit gefüllten Champignons und Putenröllchen in Weißweinsauce
50 min
Porree-Schinken-Taler
2 godz. 10 min
Knusprige Baconschnitten
3 godz. 40 min
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1 godz. 10 min
Flammkuchen, klassisch
1 godz.
Flammküchlein
1 godz. 20 min
Pfannkuchen mit Bologneser Füllung
1 godz.