Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 polévková lžíce krupice, na vysypání bábovkové formy
- 4 vejce
- 1 špetka soli
- 150 gramů vlašských ořechů, loupaných
- 160 gramů másla, pokojové teploty, plus extra pro vymazání formy
- 250 gramů cukru krupice
- 1 balíček vanilkového cukru
- 250 gramů mléka, vlažného
- 280 gramů polohrubé mouky
- 1 balíček kypřicího prášku do pečiva
- cukr moučka, na pocukrování bábovky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1581 kJ / 377 kcal
- Białko
- 6.38 g
- Węglowodany
- 44.05 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Błonnik
- 0.78 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bábovka s vaječným likérem
1h 10min
Italský ořechový dort
1h
Mřížkový koláč s tvarohem
1h 20min
Čokoládový koláč s hruškami
1h 20min
Perníková bábovka s povidly a čokoládovou polevou
2 Std. 5 Min
Švestkový koláč
1 Std. 40 Min
Bábovka s vaječným likérem
1h 20min
Makovo-meruňkový věnec
1 Std. 30 Min
Maková bábovka s citrónovou polevou
2 Std.
Tříbarevný koláč
2 Std.
Prezidentská bábovka
1 Std. 5 Min
Perník s povidly
55min