Urządzenia i Akcesoria
Ořechová bábovka
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 porcí
Składniki
-
1 polévková lžíce krupice na vysypání bábovkové formy
-
4 vejce
-
1 špetka soli
-
150 gramů vlašských ořechů, loupaných
-
160 gramů másla pokojové teploty, plus extra pro vymazání formy
-
250 gramů cukru krupice
-
1 balíček vanilkového cukru
-
250 gramů mléka vlažného
-
280 gramů polohrubé mouky
-
1 balíček kypřicího prášku do pečiva
-
cukr moučka na pocukrování bábovky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
6.38 g
Kalorie
1581 kJ /
377 kcal
Tłuszcz
20.1 g
Błonnik
0.78 g
Węglowodany
44.05 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vítězové
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Mřížkový koláč s tvarohem
1 godz. 20 min
Makovec
1 godz. 10 min
Bublanina s meruňkami
1 godz.
Bábovka s vaječným likérem
1 godz. 10 min
Trojbarevná bábovka
1 godz. 35 min
Makové řezy s citrónovou polevou
1 godz.
Mramorová bábovka
2 godz. 10 min
Vánočka
1 godz. 30 min
Tvarohová buchta
12 godz. 45 min
Kynutý borůvkový koláč
1 godz. 50 min
Švestkový koláč
1 godz. 40 min
Prezidentská bábovka
1 godz. 5 min