Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů sýru Gruyére, na kousky
- 500 gramů cibule, napůl
- 30 gramů olivového oleje
- 20 gramů másla
- ½ čajové lžičky soli, plus extra for seasoning
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 2 čajové lžičky hladké mouky (10 gramů)
- 900 gramů vody
-
1
kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody), chicken or beef
lub 1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty - 12 plátků bagety, tvrdší, nebo jiného křupavého pečiva
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1255.2 kJ / 299.7 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 28.7 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
- Błonnik
- 2.7 g
Alternatywne przepisy
Žampiónová krémová polévka
20 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Česneková polévka
20 min
Drožďová polévka s pórkem
40 min
Chlebová pivní polévka
30 min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35 min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50 min
Arašídová polévka
40 min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 min
Krém z pečeného česneku
1h 5min
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35 min
Rajčatová krémová polévka
30 min