Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů sýru Gruyére, na kousky
- 500 gramů cibule, napůl
- 30 gramů olivového oleje
- 20 gramů másla
- ½ čajové lžičky soli, plus extra for seasoning
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 2 čajové lžičky hladké mouky (10 gramů)
- 900 gramů vody
-
1
kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody), chicken or beef
lub 1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty - 12 plátků bagety, tvrdší, nebo jiného křupavého pečiva
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1255.2 kJ / 299.7 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 28.7 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
- Błonnik
- 2.7 g
Alternatywne przepisy
Rajčatová krémová polévka
30 Min
Žampiónová krémová polévka
20min
Frankfurtská polévka
30 Min
Chlebová polévka
25 Min
Kukuřičná krémová polévka
25 Min
Pappa al pomodoro
15 min
Zelňačka
25 Min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 Min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Cibulačka v chlebu
55min
Česneková polévka
20min
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35 Min