Urządzenia i Akcesoria
Eendenlever
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 33 godz.
6 porties
Składniki
-
eendenlever , rauw (500 à 600 g)1
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
Porto wijn1 el
-
brandy2 el
-
water (om te stomen)500 g
-
ijsblokjes500 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
571 kJ /
137 kcal
Białko
19.32 g
Węglowodany
1.28 g
Tłuszcz
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Appelpunch
30 min
Lolly's
40 min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Brak ocen
Marsepein halve maan koekjes
30 min
Aardbeien curryketchup
Brak ocen
Abrikozen ketchup
Brak ocen
Hazelnootijs
Brak ocen
Steak tartaar
30 min
Basisbouillon
Brak ocen
Vastensoep
30 min
Curryketchup
30 min