Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de leche
- 50 g de mantequilla
- 20 g de levadura prensada fresca
- 60 g de azúcar
- 550 g de harina
- 10 g de sal
- 1 huevo, batido
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 380 kJ / 91 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan brioche
14 Std.
Bolillos caseros
1h 40 min
Bollitos para la cena
1h 40 min
Baguette
3h 45min
Pan de leche con nueces
1 godz. 50 min
Pan de leche (método Tangzhong)
2 Std. 35 Min
Pan de leche
2h 20 min
Pan de queso
2h 30 min
Panqué de vainilla
2 godz. 40 min
Pan de leche
2h 20 min
Pan de caja
2h 30 min
Pan de brioche
5h