Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů nakládaných okurek, neboli kvašáků nebo rychlokvašek
- 100 gramů cibule, napůl
- 2 stroužek stroužky česneku
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
-
2
vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty, domácí
lub 2 kostky zeleninového bujónu, domácí - 1 čajová lžička soli
- 5 kuliček nového koření
- 2 bobkové listy
- 200 gramů brambor, na kostičky
- 250 gramů zakysané smetany
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 885 kJ / 211 kcal
- Białko
- 3.33 g
- Węglowodany
- 14.25 g
- Tłuszcz
- 15.83 g
- Błonnik
- 1.56 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kulajda
40min
Fazolová polévka s klobásou
35 Min
Křenová polévka s bramborami
30min
Valašská kyselica
45min
Rybí polévka s pórkem
35 Min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10min
Drožďová polévka s pórkem
40min
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
10h 50min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35 Min
Polévka z bílých fazolí
35 Min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1 Std. 5 Min