月見龍鬚菜

月見龍鬚菜

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • (含料理和烹煮用)
    420 克
  • (回溫至室溫)
    1 顆
  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 豬絞肉
    80 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 龍鬚菜 去鬚和粗梗,只取嫩芽
    300 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 七味粉
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 7.068 g
Kalorie 353 kJ / 84 kcal
Tłuszcz 4.088 g
Błonnik 2.135 g
Węglowodany 3.703 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...