Urządzenia i Akcesoria
Piadina uit Emilia Romagna
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porties
Składniki
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
2711 kJ /
648 kcal
Białko
24.5 g
Węglowodany
67 g
Tłuszcz
33.2 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Brak ocen
Hartige cashew roomkaas
Brak ocen
Champignon en feta strudel met spinazie
1 godz. 45 min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 godz. 55 min
Levercake
1 godz. 50 min
Vegan mayonaise
Brak ocen
Gazellehoorns
1 godz.
Aardappelmuizen
Brak ocen
Vleesballetjes met parelrijst
Brak ocen
Mexicaanse dip in laagjes
25 min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Brak ocen
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min