Piadina uit Emilia Romagna

Piadina uit Emilia Romagna

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porties

Składniki

Deeg
  • melk
    250 g
  • reuzel
    100 g
  • meel
    500 g
  • instantgist in poeder
    2 tl
  • zout (2 afgestreken theelepels)
    10 g
Vulling
  • Squacquerone kaas
    250 g
  • rucola
    100 g
  • zout
    1 snuifje
  • parmaham , in plakjes
    150 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Kalorie 2711 kJ / 648 kcal
Białko 24.5 g
Węglowodany 67 g
Tłuszcz 33.2 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...