Urządzenia i Akcesoria
Panqué de elote al Varoma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 porciones
Składniki
Panqué
-
300 g de elote desgranado
-
150 g de azúcar
-
5 huevos
-
300 g de crema ácida
-
2000 g de agua
Ganache
-
200 g de chocolate amargo en trozos
-
160 g de crema para batir (30-40% grasa)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
4 g
Kalorie
1138 kJ /
271 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
21 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gelatina de cajeta
4 godz.
Panqué de nuez
50 min
Panqué de plátano con chocolate
1 godz.
Arroz con leche
3 godz.
Gelatina de queso y piña
4 godz.
Horchata de avena
10 min
Pudín de tapioca y arroz
1 godz. 10 min
Mousse de mamey
2 godz.
Bolitas de plátano macho
40 min
Panqué de plátano y cocoa
1 godz. 45 min
Panqué de zanahoria
1 godz.
Ponche
40 min