Urządzenia i Akcesoria
Fish Sticks
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
26 pieces
Składniki
-
bread torn into pieces, divided10 ½ oz
-
water35 oz
-
salt divided2 tsp
-
carrots cut into pieces (¾ in.)2 oz
-
red potatoes peeled, cut into pieces (¾ in.)12 ½ oz
-
cod fillets skinless and boneless16 oz
-
olive oil½ oz
-
garlic cloves2
-
whole milk5 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
salted butter½ oz
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice½ oz
-
fresh parsley, leaves only (approx. 15 sprigs)½ oz
-
large eggs2
-
mustard1 tsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
4 g
Kalorie
347 kJ /
83 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
For Kids
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lemon Bundt Cake
2 godz.
Sausage Dogs
2 godz. 5 min
Sweet Potato Spoon Bread
1 godz.
Vegetable and Pasta Soup (12-18 months)
25 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Apple Pancakes
2 godz.
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45 min
Cheesy Veggie Squares
40 min
Chicken and Cheddar Meatballs
1 godz. 20 min
Banana Walnut Muffins
35 min
Breakfast Scones
30 min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 godz.