Urządzenia i Akcesoria
Trança
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
30 fatias
Składniki
-
manteiga cortada em pedaços, mais q.b. para untar50 g
-
leite300 g
-
2 c. chá de fermento biológico seco, (8 g)fermento biológico fresco esfarelado20 g
-
açúcar20 - 60 g
-
farinha de trigo550 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
ovo levemente batido, para pincelar1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fatia
Białko
3 g
Kalorie
391 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fatias húngaras
1 Std. 50 Min
Trança recheada com coco
1 Std. 45 Min
Pizza Marguerita
1 Std. 15 Min
Bolo-rei
3 Std. 15 Min
Pão saloio
1 Std. 25 Min
Carcaças
1 Std. 40 Min
Bola rápida de carne
55 Min
Pão de forma
3 Std.
Bolachas de queijo
2 Std. 30 Min
Baguete
3 Std. 45 Min
Massa de pizza
1 Std.
Biscoitos amanteigados
50 Min