Urządzenia i Akcesoria
Trança
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
30 fatias
Składniki
-
manteiga cortada em pedaços, mais q.b. para untar50 g
-
leite300 g
-
2 c. chá de fermento biológico seco, (8 g)fermento biológico fresco esfarelado20 g
-
açúcar20 - 60 g
-
farinha de trigo550 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
ovo levemente batido, para pincelar1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fatia
Białko
3 g
Kalorie
391 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pão fofo
2 godz. 15 min
Pão de forma
1 godz. 35 min
Trança recheada com coco
1 godz. 45 min
Pão sírio
1 godz. 5 min
Bolo-rei
3 godz. 15 min
Pão saloio
1 godz. 25 min
Carcaças
1 godz. 40 min
Creme de chocolate e avelã
45 min
Pão de cinco sementes
1 godz. 50 min
Pão de forma
3 godz.
Baguete
3 godz. 45 min
Massa de pizza
1 godz.