Urządzenia i Akcesoria
Massa fresca
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porções
Składniki
-
farinha de trigo para polvilhar
-
ovos (53-63 g cada)2
-
azeite de oliva extra virgem1 c. sopa de
-
água
-
sal
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 porção
Białko
9 g
Kalorie
1049 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1 godz.
Toast de avocado com ovo molet
15 min
Pão sírio
1 godz. 5 min
Pasta de grão de bico (homus)
13 godz.
Molho de caramelo
1 godz. 30 min
Chutney de cebola roxa
24 godz.
Creme de chocolate e avelã
45 min
Pão de forma
3 godz.
Tartar de salmão
10 min
Sorvete de chocolate
12 godz.
Brioche
8 godz.
Quiche Lorraine
50 min