Urządzenia i Akcesoria
Espaguete à carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porções
Składniki
-
queijo parmesão cortado em pedaços60 g
-
queijo pecorino (opcjonalnie)30 g
-
chalota (30 g)1
-
cubos de bacon150 g
-
azeite de oliva extra virgem20 g
-
água1200 g
-
sal¾ c. chá de
-
espaguete350 g
-
ovos3
-
gema de ovo1
-
pimenta do reino preta em pó1 pitada de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porção
Białko
27 g
Kalorie
2528 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pudim de leite condensado
4 Std.
Estrogonofe de carne com batatas
1 Std. 20 Min
Bife a rolê com arroz ao vapor
1 Std. 40 Min
Strogonoff
1 Std.
Arroz de marisco
45 Min
Canja de galinha
55 Min
Frango à pizzaiolo
55 Min
Purê de batata
50 Min
Arroz de tomate
30 Min
Almôndegas com molho de tomate
40 Min
Lasanha bolonhesa
2 Std. 30 Min
Macarrão cozido
20 Min