Urządzenia i Akcesoria
Žampiony v octu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porce
Składniki
-
250 gramů žampiónů na plátky
-
3 špetky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
50 gramů octa vinného, 6%
-
1 - 2 stroužky česneku
-
6 - 8 lístků čerstvé petržele plocholisté
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
2.3 g
Kalorie
558 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tapas
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Green fresh
10 min
Sváteční čokoládová zmrzlina s ricottou
4 godz. 20 min
Zabaione
15 min
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
1 godz. 50 min
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Brak ocen
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30 min
Ciderová sangría
5 min
Strašidýlka s čokoládovou náplní
2 godz. 30 min
Malinové suflé s anglickým krémem (bez lepku)
Brak ocen
Paštika s tuňákem a lososem
12 godz. 10 min
Plněná vejce
30 min
Polévka gazpacho s jahodami
40 min