Urządzenia i Akcesoria
Žampiony v octu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porce
Składniki
-
250 gramů žampiónů na plátky
-
3 špetky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
50 gramů octa vinného, 6%
-
1 - 2 stroužky česneku
-
6 - 8 lístků čerstvé petržele plocholisté
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
2.3 g
Kalorie
558 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tapas
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20 min
Zelné knedlíky
36 min
Avokádovo maracujové smoothie
10 min
Artyčokový dip s tofu
10 min
Pastilla koláč plněný kachním masem, meruňkou a piniovými oříšky
50 min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1 godz. 20 min
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1 godz. 35 min
Sýrová pomazánka Almogrote
1 godz.
Medovo-fíková zmrzlina s kozím sýrem
13 godz.
Limetkovo - zázvorová pěna
Brak ocen
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30 min
Lassi s kokosovým mlékem
5 min